Bog & idéPublius Vergilius Maro

Bøger skrevet af Publius Vergilius Maro

Læs mere om Publius Vergilius Maro
2 produkter
2 produkter
Vergils Aeneide
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vergils AeneidePublius Vergilius Maro
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Vergils Aeneide
Vergils Aeneide
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledsager til Vergils AeneidePublius Vergilius Maro
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledsager til Vergils Aeneide

Mere om Publius Vergilius Maro

Publius Vergilius Maro har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Vergilius Maro.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dido og Aeneas" udgivet af Skriveforlaget - "Vergils hyrdedigte" i serien "Multivers klassiker" udgivet af Multivers - "Vergils Aeneide" udgivet af Gyldendal - "Ledsager til Vergils Aeneide" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Publius Vergilius Maro

Du kan købe fire bøger af Publius Vergilius Maro her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Publius Vergilius Maro fås i flere formater. Vergilius Maros bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dido og Aeneas" af Publius Vergilius Maro

Hos Bog & idé er "Dido og Aeneas" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.

"Vergils hyrdedigte" af Publius Vergilius Maro

Hos Bog & idé er "Vergils hyrdedigte" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Vergilius Maros serie "Multivers klassiker". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Multivers.
Detaljer
Fulde navn:
Publius Vergilius Maro