Bog & idéRaben Rosenberg & Poul Videbech (red.)

Bøger skrevet af Raben Rosenberg & Poul Videbech (red.)

Læs mere om Raben Rosenberg & Poul Videbech (red.)
1 produkter
1 produkter
Klinisk neuropsykiatri - 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk neuropsykiatri - 3. udgaveRaben Rosenberg & Poul Videbech (red.)
539,96 DKK
Hardback
(0)
Klinisk neuropsykiatri - 3. udgave

Mere om Raben Rosenberg & Poul Videbech (red.)

Raben Rosenberg & Poul Videbech (red.) har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klinisk neuropsykiatri - 3. udgave". Den er publiceret af FADL's Forlag på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk neuropsykiatri - 3. udgave" af Raben Rosenberg & Poul Videbech (red.)

Det er muligt at købe Raben Rosenberg & Poul Videbech (red.)s "Klinisk neuropsykiatri - 3. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Raben Rosenberg & Poul Videbech (red.)