Bog & idéRandi Andersen

Bøger skrevet af Randi Andersen

Læs mere om Randi Andersen
1 produkter
1 produkter
Profession og praktik
Profession og praktikKirsten Weber
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Profession og praktik

Mere om Randi Andersen

Der er forskellige bøger af Randi Andersen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Værdigrundlag og selvevaluering på de frie kostskoler" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Læring i daginstitutioner " i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Profession og praktik" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Randi Andersen

Der er fem tilgængelige bøger af Randi Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Randi Andersen kan købes i flere forskellige formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Randi Andersens "Værdigrundlag og selvevaluering på de frie kostskoler"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Andersen, kan du godt glæde dig. Det er Danmarks Pædagogiske Universitet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Valg der skaber viden" af Randi Andersen

Endnu en af Randi Andersen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Randi Andersen