Bog & idéRasmus á Rógvu

Bøger skrevet af Rasmus á Rógvu

Læs mere om Rasmus á Rógvu
3 produkter
3 produkter
Åh!
Åh!Rasmus á Rógvu
279,95 DKK
EBOG
(7)
Åh!
Efterslæb
EfterslæbRasmus á Rógvu
329,95 DKK
Paperback
(1)
Efterslæb
Skuffen og Skeden
Skuffen og SkedenRasmus á Rógvu
49,95 DKK
e-bog
(1)
Skuffen og Skeden

Mere om Rasmus á Rógvu

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Rasmus á Rógvu. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rógvu.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skuffen og Skeden" udgivet af Gyldendal - "Skuffen og Skeden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Rasmus á Rógvu

Rasmus á Rógvu har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Rasmus á Rógvu kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Rógvu er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skuffen og Skeden" af Rasmus á Rógvu

"Skuffen og Skeden" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rasmus á Rógvu "Skuffen og Skeden"

Det er muligt at købe Rasmus á Rógvus "Skuffen og Skeden" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Skuffen og Skeden" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus á Rógvu