Bog & idéRasmus Axelsen og Ole Dalsgaard

Bøger skrevet af Rasmus Axelsen og Ole Dalsgaard

Læs mere om Rasmus Axelsen og Ole Dalsgaard
1 produkter
1 produkter
Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveauRasmus Axelsen og Ole Dalsgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau

Mere om Rasmus Axelsen og Ole Dalsgaard

Der er kun én bog af Rasmus Axelsen og Ole Dalsgaard tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau". Den er udgivet af Frydenlund på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau" af Rasmus Axelsen og Ole Dalsgaard

Det er muligt at købe Rasmus Axelsen og Ole Dalsgaards "Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Dalsgaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Axelsen og Ole Dalsgaard