Bog & idéRasmus Axelsen

Bøger skrevet af Rasmus Axelsen

Læs mere om Rasmus Axelsen
1 produkter
1 produkter
Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveauRasmus Axelsen og Ole Dalsgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau

Mere om Rasmus Axelsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Rasmus Axelsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Axelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau" udgivet af Frydenlund - "Matema10k" udgivet af Frydenlund - "Matema10k" udgivet af Frydenlund

Rasmus Axelsens bøger

Du kan finde tre bøger af Rasmus Axelsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Axelsens bøger som hæftet. Axelsens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Frydenlund.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau" af Rasmus Axelsen

Hos Bog & idé er "Matema10k – matematik for hhx C- + B-niveau" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rasmus Axelsen "Matema10k"

Hos Bog & idé er "Matema10k" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Axelsen