Bog & idéRasmus Bie-Olsen

Bøger skrevet af Rasmus Bie-Olsen

Læs mere om Rasmus Bie-Olsen
2 produkter
2 produkter
Grib fremtiden
Grib fremtidenRasmus Bie-Olsen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Grib fremtiden
Grib fremtiden
STREAM
Grib fremtidenRasmus Bie-Olsen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Grib fremtiden

Mere om Rasmus Bie-Olsen

Der findes mange bøger af Rasmus Bie-Olsen online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bie-Olsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grib fremtiden" udgivet af People's - "Grib fremtiden" udgivet af People's - "Grib fremtiden" udgivet af People’sPress

Mere om Rasmus Bie-Olsens bøger

Du kan købe tre bøger af Rasmus Bie-Olsen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bie-Olsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Bie-Olsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grib fremtiden" af Rasmus Bie-Olsen

Det er muligt at købe Rasmus Bie-Olsens "Grib fremtiden" som lydbog. Rasmus Bie-Olsens "Grib fremtiden" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.

"Grib fremtiden" af Rasmus Bie-Olsen

"Grib fremtiden" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Grib fremtiden" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er People's, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Bie-Olsen