Bog & idéRasmus Birch Iversen

Bøger skrevet af Rasmus Birch Iversen

Læs mere om Rasmus Birch Iversen
4 produkter
4 produkter
Ud af kaos
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ud af kaosWalter Pohl
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Ud af kaos
Døden i centrum
Døden i centrumRasmus Birch Iversen
189,95 DKK
EBOG
(1)
Døden i centrum
Hummelure
HummelureStine Vestergaard Laursen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Hummelure
Out of chaos
Out of chaosWalter Pohl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Out of chaos

Mere om Rasmus Birch Iversen

Der findes flere forskellige bøger fra Rasmus Birch Iversen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Birch Iversen.
Bøgerne fra Rasmus Birch Iversen tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hummelure" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kragehul Mose" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter¤Jernalderen i Nordeuropa" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab

Bøger skrevet af Rasmus Birch Iversen

Der er to tilgængelige bøger af Rasmus Birch Iversen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Rasmus Birch Iversen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Birch Iversen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rasmus Birch Iversens "Hummelure"

Det er muligt at købe Rasmus Birch Iversens "Hummelure" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kragehul Mose" af Rasmus Birch Iversen

Det er muligt at købe Rasmus Birch Iversens "Kragehul Mose" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Birch Iversens serie "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter¤Jernalderen i Nordeuropa". Det er Jysk Arkæologisk Selskab, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Birch Iversen