Bog & idéRasmus Christensen

Bøger skrevet af Rasmus Christensen

Læs mere om Rasmus Christensen
3 produkter
3 produkter
Samfundsfag. Niveau F og E (uden iBog)
Samfundsfag. Niveau F og E (uden iBog)Peter Lind
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Samfundsfag. Niveau F og E (uden iBog)
Børn som deltagere i professionel praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn som deltagere i professionel praksisRoar Sundby
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn som deltagere i professionel praksis
Samfundsfag. Niveau D og C (med iBog)
Samfundsfag. Niveau D og C (med iBog)Peter Lind
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Samfundsfag. Niveau D og C (med iBog)

Mere om Rasmus Christensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Rasmus Christensen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn som deltagere i professionel praksis" udgivet af Gyldendal - "Samfundsfag. Niveau D og C" udgivet af Gyldendal - "Samfundsfag. Niveau F og E" udgivet af Gyldendal

Bøger af Rasmus Christensen

Du kan købe tre bøger af Rasmus Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Christensens bøger fås i forskellige formater. Christensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Børn som deltagere i professionel praksis" af Rasmus Christensen

"Børn som deltagere i professionel praksis" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rasmus Christensen "Samfundsfag. Niveau D og C"

Det er muligt at købe Rasmus Christensens "Samfundsfag. Niveau D og C" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Christensen