Bog & idéRasmus Ejrnæs

Bøger skrevet af Rasmus Ejrnæs

Læs mere om Rasmus Ejrnæs
8 produkter
8 produkter
Den uendelige have
Den uendelige haveRasmus Ejrnæs
149,95 DKK
Indbundet
(1)
Den uendelige have
Natur
TAENKEPAUSER
NaturRasmus Ejrnæs
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Natur
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Månerude
MånerudeRasmus Ejrnæs
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Månerude
Danmarks truede arter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danmarks truede arterRasmus Ejrnæs
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Danmarks truede arter
Natur
NaturRasmus Ejrnæs
49,95 DKK
EBOG
(1)
Natur
Natur
NaturRasmus Ejrnæs
49,95 DKK
e-bog
(1)
Natur
Natur
NaturRasmus Ejrnæs
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Natur

Mere om Rasmus Ejrnæs

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Rasmus Ejrnæs. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ejrnæs' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 5" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Natur, 12 stk." udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den uendelige have" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Natur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Natur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Natur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmarks truede arter" i serien "Miljøbiblioteket" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmarks truede arter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den uendelige have" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Natur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Rasmus Ejrnæs

Du kan bestille 11 bøger af Rasmus Ejrnæs her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Rasmus Ejrnæs kan købes i flere formater. Rasmus Ejrnæs bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rasmus Ejrnæs' "Ny Jord 5"

Hos Bog & idé er "Ny Jord 5" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ny Jord 1-2" af Rasmus Ejrnæs

Det er muligt at købe Rasmus Ejrnæs' "Ny Jord 1-2" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Ejrnæs