Bog & idéRasmus Grøn

Bøger skrevet af Rasmus Grøn

Læs mere om Rasmus Grøn
1 produkter
1 produkter
Æstetik og Bæredygtighed
Æstetik og BæredygtighedRasmus Grøn
119,95 DKK
EBOG
(0)
Æstetik og Bæredygtighed

Mere om Rasmus Grøn

Rasmus Grøn har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Grøn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" udgivet af Djøf Forlag - "Vildt på gaflen" udgivet af Politikens Forlag - "Fisk på gaflen" udgivet af Politikens Forlag - "Oplevelsesstedet" i serien "MÆRKK - æstetik og kommunikation" udgivet af Systime - "Vildt på gaflen" udgivet af Politikens Forlag - "Fisk på gaflen" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Rasmus Grøn

Du kan købe seks bøger af Rasmus Grøn her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Rasmus Grøn fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Grøn opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rasmus Grøns "Offentlige myndigheders erstatningsansvar"

Hos Bog & idé er "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Vildt på gaflen" af Rasmus Grøn

"Vildt på gaflen" findes på den digitale boghylde som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Vildt på gaflen" på din enhed og begynde at læse. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Grøn