Bog & idéRasmus Høiby

Bøger skrevet af Rasmus Høiby

Læs mere om Rasmus Høiby
1 produkter
1 produkter
Verdens Naturfag - Fysik/kemi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verdens Naturfag - Fysik/kemiNina Troelsgaard Jensen
341,96 DKK
Indbundet
(1)
Verdens Naturfag - Fysik/kemi

Mere om Rasmus Høiby

Du kan kun købe en enkelt bog af Rasmus Høiby her hos Bog & idé. Det er "Verdens Naturfag - Fysik/kemi". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Verdens Naturfag - Fysik/kemi" er desuden udgivet i serien "Naturfag".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rasmus Høibys "Verdens Naturfag - Fysik/kemi"

Det er muligt at købe Rasmus Høibys "Verdens Naturfag - Fysik/kemi" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Naturfag". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Høiby, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Høiby