Bog & idéRasmus Hougaard Nielsen

Bøger skrevet af Rasmus Hougaard Nielsen

Læs mere om Rasmus Hougaard Nielsen
2 produkter
2 produkter
Et pengesystem for alle
Et pengesystem for alleRasmus Hougaard Nielsen
119,95 DKK
e-bog
(2)
Et pengesystem for alle
Et pengesystem for alle
STREAM
Et pengesystem for alleRasmus Hougaard Nielsen
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Et pengesystem for alle

Mere om Rasmus Hougaard Nielsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Rasmus Hougaard Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et pengesystem for alle" udgivet af Klim - "Et pengesystem for alle" udgivet af Klim - "Et pengesystem for alle" udgivet af Klim

Rasmus Hougaard Nielsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Rasmus Hougaard Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Rasmus Hougaard Nielsen fås i samtlige formater. Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Klim.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rasmus Hougaard Nielsens "Et pengesystem for alle"

"Et pengesystem for alle" er til salg som lydbog. Rasmus Hougaard Nielsens "Et pengesystem for alle" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Rasmus Hougaard Nielsen "Et pengesystem for alle"

Hos Bog & idé er "Et pengesystem for alle" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Et pengesystem for alle" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Hougaard Nielsen