Bog & idéRasmus Kleis Nielsen

Bøger skrevet af Rasmus Kleis Nielsen

Læs mere om Rasmus Kleis Nielsen
2 produkter
2 produkter
Hvad skal vi med nyhederne?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad skal vi med nyhederne?Rasmus Kleis Nielsen
42,46 DKK
Hæftet
(2)
Hvad skal vi med nyhederne?
Moderne idéer: Hvad skal vi med nyhederne?
STREAM
Moderne idéer: Hvad skal vi med nyhederne?Rasmus Kleis Nielsen
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Moderne idéer: Hvad skal vi med nyhederne?

Mere om Rasmus Kleis Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Rasmus Kleis Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne idéer: Hvad skal vi med nyhederne?" i serien "Moderne Idéer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvad skal vi med nyhederne?" udgivet af Informations Forlag

Bøger skrevet af Rasmus Kleis Nielsen

Der er to tilgængelige bøger af Rasmus Kleis Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Rasmus Kleis Nielsen kommer i forskellige formater. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Moderne idéer: Hvad skal vi med nyhederne?" af Rasmus Kleis Nielsen

Hos Bog & idé er "Moderne idéer: Hvad skal vi med nyhederne?" tilgængelig som lydbog. Med Rasmus Kleis Nielsens "Moderne idéer: Hvad skal vi med nyhederne?" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Nielsens serie "Moderne Idéer". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Rasmus Kleis Nielsen "Hvad skal vi med nyhederne?"

"Hvad skal vi med nyhederne?" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Informations Forlag , der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Kleis Nielsen