Bog & idéRasmus Mariager

Bøger skrevet af Rasmus Mariager

Læs mere om Rasmus Mariager
2 produkter
2 produkter
Sjælekampen
SjælekampenRasmus Mariager
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Sjælekampen
Sjælekampen
SjælekampenRasmus Mariager
119,95 DKK
EBOG
(0)
Sjælekampen

Mere om Rasmus Mariager

Der er flere forskellige bøger fra Rasmus Mariager tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mariager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den vesttyske forbindelse" udgivet af Rasmus Mariager - "Danskere i krig 1936-48" udgivet af Gyldendal - "Nye fronter i den kolde krig" udgivet af Gyldendal - "I tillid og varm sympati" udgivet af Museum Tusculanum - "PET" udgivet af Gyldendal - "Overblik - det 20. århundrede i korte træk" udgivet af Gyldendal - "Politik, historie og jura" udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum - "Den Kolde Krig og Danmark" udgivet af Gad

Rasmus Mariagers bøger

Du kan finde otte bøger af Rasmus Mariager her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Mariagers bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Mariager er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den vesttyske forbindelse" af Rasmus Mariager

"Den vesttyske forbindelse" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rasmus Mariager.

Rasmus Mariager "Danskere i krig 1936-48"

"Danskere i krig 1936-48" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Mariager