Bog & idéRasmus Munk Pedersen

Bøger skrevet af Rasmus Munk Pedersen

Læs mere om Rasmus Munk Pedersen
1 produkter
1 produkter
Røveri mod danske banker
Røveri mod danske bankerRasmus Munk Pedersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Røveri mod danske banker

Mere om Rasmus Munk Pedersen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Rasmus Munk Pedersen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Røveri mod danske banker". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Røveri mod danske banker" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rasmus Munk Pedersens "Røveri mod danske banker"

"Røveri mod danske banker" er tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Røveri mod danske banker" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Munk Pedersens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Rasmus Munk Pedersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Munk Pedersen