Bog & idéRasmus Nejst Jensen

Bøger skrevet af Rasmus Nejst Jensen

Læs mere om Rasmus Nejst Jensen
1 produkter
1 produkter
Angsten i kunsten
Angsten i kunstenRasmus Nejst Jensen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Angsten i kunsten

Mere om Rasmus Nejst Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Rasmus Nejst Jensen. På listen nedenfor finder du Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der lurer en angst" udgivet af Vandkunsten - "Angsten i kunsten" udgivet af Psykiatrifonden

Mere om Rasmus Nejst Jensens bøger

Du kan bestille to bøger af Rasmus Nejst Jensen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Jensens bøger kommer i forskellige formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der lurer en angst" af Rasmus Nejst Jensen

Det er muligt at købe Rasmus Nejst Jensens "Der lurer en angst" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Angsten i kunsten" af Rasmus Nejst Jensen

Det er muligt at købe Rasmus Nejst Jensens "Angsten i kunsten" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Psykiatrifonden, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Nejst Jensen