Bog & idéRasmus Øhlenschlæger Madsen

Bøger skrevet af Rasmus Øhlenschlæger Madsen

Læs mere om Rasmus Øhlenschlæger Madsen
1 produkter
1 produkter
Kritiske essays
Kritiske essaysRasmus Øhlenschlæger Madsen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Kritiske essays

Mere om Rasmus Øhlenschlæger Madsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Rasmus Øhlenschlæger Madsen. På listen nedenfor ser du Øhlenschlæger Madsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vidner & dommere" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kritiske essays" i serien "Dansk essayistik 1884-2004" udgivet af Tiderne Skifter

Mere om Rasmus Øhlenschlæger Madsens bøger

Du kan finde to bøger af Rasmus Øhlenschlæger Madsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Rasmus Øhlenschlæger Madsen bøger i flere formater. Rasmus Øhlenschlæger Madsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vidner & dommere" af Rasmus Øhlenschlæger Madsen

"Vidner & dommere" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Øhlenschlæger Madsens serie "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Rasmus Øhlenschlæger Madsen "Kritiske essays"

Hos Bog & idé er "Kritiske essays" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Dansk essayistik 1884-2004". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tiderne Skifter.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Øhlenschlæger Madsen