Bog & idéRasmus Rasmussen

Bøger skrevet af Rasmus Rasmussen

Læs mere om Rasmus Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Det perfekte offer
STREAM
Det perfekte offerRasmus Rasmussen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Det perfekte offer
Et kapløb mod tiden
Et kapløb mod tidenDorte Franzéen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Et kapløb mod tiden
Det perfekte offer
Det perfekte offerRasmus Rasmussen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det perfekte offer

Mere om Rasmus Rasmussen

Rasmus Rasmussen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det perfekte offer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det perfekte offer" udgivet af SAGA Egmont - "Innovation og kreativitet " i serien "Sprogforum" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Det perfekte offer" udgivet af Høst & Søn

Rasmus Rasmussens bøger

Du kan købe fire bøger af Rasmus Rasmussen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Rasmus Rasmussen bøger i samtlige formater. Rasmus Rasmussen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det perfekte offer" af Rasmus Rasmussen

Det er muligt at købe Rasmus Rasmussens "Det perfekte offer" som lydbog. Rasmus Rasmussens "Det perfekte offer" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Det perfekte offer" af Rasmus Rasmussen

Hos Bog & idé er "Det perfekte offer" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Det perfekte offer" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Rasmussen