Bog & idéRasmus Sevelsted

Bøger skrevet af Rasmus Sevelsted

Læs mere om Rasmus Sevelsted
4 produkter
4 produkter
Platon i udvalg 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Platon i udvalg 1Christian Gorm Tortzen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Platon i udvalg 1
Roser fra Piería
Roser fra PieríaSappho
279,95 DKK
Hæftet
(4)
Roser fra Piería
Den platoniske dialog Theages
Den platoniske dialog TheagesRasmus Sevelsted
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Den platoniske dialog Theages
Platon i udvalg - 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Platon i udvalg - 2Christian Gorm Tortzen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Platon i udvalg - 2

Mere om Rasmus Sevelsted

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Rasmus Sevelsted. På listen nedenfor har du Sevelsteds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Platon i udvalg - 2" udgivet af Systime - "Platon i udvalg 1" udgivet af Gyldendal - "Den platoniske dialog Theages " i serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning" udgivet af Museum Tusculanum

Rasmus Sevelsteds bøger

Rasmus Sevelsted har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Sevelsteds bøger kommer kun som hæftet. Rasmus Sevelsted bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Platon i udvalg - 2" af Rasmus Sevelsted

"Platon i udvalg - 2" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Rasmus Sevelsted "Platon i udvalg 1"

Hos Bog & idé er "Platon i udvalg 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Sevelsted