Bog & idéRasmus Therkildsen

Bøger skrevet af Rasmus Therkildsen

Læs mere om Rasmus Therkildsen
1 produkter
1 produkter
Voll schön
Voll schönRasmus Therkildsen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Voll schön

Mere om Rasmus Therkildsen

Rasmus Therkildsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Voll schön". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Voll schön" er desuden tilknyttet serien "Temabog til tysk i gymnasiet".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Voll schön" af Rasmus Therkildsen

Hos Bog & idé er "Voll schön" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Therkildsens serie "Temabog til tysk i gymnasiet". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Rasmus Therkildsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Therkildsen