Bog & idéRasmus Thestrup Østergaard

Bøger skrevet af Rasmus Thestrup Østergaard

Læs mere om Rasmus Thestrup Østergaard
1 produkter
1 produkter
Enevældens tid
Enevældens tidRasmus Thestrup Østergaard
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Enevældens tid

Mere om Rasmus Thestrup Østergaard

Der findes flere forskellige bøger fra Rasmus Thestrup Østergaard til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Østergaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Midt i en krisetid" udgivet af Forlaget Columbus - "USA's tilblivelse" udgivet af Columbus - "Enevældens tid" udgivet af Systime - "Krigens historie" udgivet af Columbus

Bøger af Rasmus Thestrup Østergaard

Du kan finde fire bøger af Rasmus Thestrup Østergaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Østergaard som hæftet. Bøgerne af Østergaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rasmus Thestrup Østergaards "Midt i en krisetid"

"Midt i en krisetid" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Columbus.

"USA's tilblivelse" af Rasmus Thestrup Østergaard

"USA's tilblivelse" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Columbus, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Thestrup Østergaard