Bog & idéRasmus Thy Grøn

Bøger skrevet af Rasmus Thy Grøn

Læs mere om Rasmus Thy Grøn
2 produkter
2 produkter
Mønsterbrydere og mindset
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mønsterbrydere og mindsetRasmus Thy Grøn
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Mønsterbrydere og mindset
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2016.19. årgang. Tema: Ledelse af professionel, praksisnær kompetenceudvikling
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2016.19. årgang. Tema: Ledelse af professionel, praksisnær kompetenceudviklingRasmus Thy Grøn
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2016.19. årgang. Tema: Ledelse af professionel, praksisnær kompetenceudvikling

Mere om Rasmus Thy Grøn

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Rasmus Thy Grøn tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Thy Grøn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mønsterbrydere og mindset" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Effektive Ledergrupper - hvorfor, hvad og hvordan?" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2016.19. årgang. Tema: Ledelse af professionel, praksisnær kompetenceudvikling" udgivet af Dafolo A/S

Bøger af Rasmus Thy Grøn

Rasmus Thy Grøn har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Thy Grøns bøger fås i flere formater. Thy Grøns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rasmus Thy Grøns "Mønsterbrydere og mindset"

Det er muligt at købe Rasmus Thy Grøns "Mønsterbrydere og mindset" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Effektive Ledergrupper - hvorfor, hvad og hvordan?" af Rasmus Thy Grøn

Hos Bog & idé er "Effektive Ledergrupper - hvorfor, hvad og hvordan?" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Effektive Ledergrupper - hvorfor, hvad og hvordan?" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Thy Grøn