Bog & idéRasmus Welling

Bøger skrevet af Rasmus Welling

Læs mere om Rasmus Welling
4 produkter
4 produkter
Sigurd fortæller bibelhistorier - aktivitetsbog
Sigurd fortæller bibelhistorier - aktivitetsbogDennis Hornhave
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Sigurd fortæller bibelhistorier - aktivitetsbog
Sigurds Danmarkshistorie - elevbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sigurds Danmarkshistorie - elevbogRasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Sigurds Danmarkshistorie - elevbog
Sigurd fortæller om Genforeningen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sigurd fortæller om GenforeningenRasmus Welling
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Sigurd fortæller om Genforeningen
Sigurds Danmarkshistorie - lærervejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sigurds Danmarkshistorie - lærervejledningRasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen
485,96 DKK
SPIRALRYG
(1)
Sigurds Danmarkshistorie - lærervejledning

Mere om Rasmus Welling

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Rasmus Welling. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Welling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sigurd fortæller bibelhistorier - aktivitetsbog" udgivet af Politikens Forlag - "Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)" udgivet af Klim - "Sigurd fortæller om Genforeningen" udgivet af Klim - "Højtbegavede børn i skolen" udgivet af GeGe Forlag - "Sigurds Danmarkshistorie - aktivitetsbog" udgivet af Klim - "Sigurds Danmarkshistorie - lærervejledning" udgivet af Klim - "Sigurds Danmarkshistorie - elevbog" udgivet af Klim - "Højtbegavede børn i skolen" udgivet af GeGe

Bøger skrevet af Rasmus Welling

Der er otte tilgængelige bøger af Rasmus Welling hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Wellings bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Welling er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sigurd fortæller bibelhistorier - aktivitetsbog" af Rasmus Welling

Hos Bog & idé er "Sigurd fortæller bibelhistorier - aktivitetsbog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)" af Rasmus Welling

Hos Bog & idé er "Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Welling