Bog & idéRatib Lekhal

Bøger skrevet af Ratib Lekhal

Læs mere om Ratib Lekhal
2 produkter
2 produkter
Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagen
Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagenRatib Lekhal
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagen
Bedre samspillskvalitet
Bedre samspillskvalitetElisabet Solheim Buøen
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre samspillskvalitet

Mere om Ratib Lekhal

Hvis du er på jagt efter en bog fra Ratib Lekhal, har du et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Lekhals bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Ratib Lekhals bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagen" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Kosthold og fysisk helse" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "Det ved vi om - Betydningen af kvalitet i dagtilbud " i serien "Det ved vi om dagtilbud" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Ratib Lekhal

Ratib Lekhal har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Lekhals bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Lekhal publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagen" af Ratib Lekhal

"Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagen" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Ratib Lekhal "Kosthold og fysisk helse"

Det er muligt at købe Ratib Lekhals "Kosthold og fysisk helse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Ratib Lekhal