Bog & idéRebecca Bailey

Bøger skrevet af Rebecca Bailey

Læs mere om Rebecca Bailey
4 produkter
4 produkter
Helt perfekt
Helt perfektRebecca Bailey
49,95 DKK
e-bog
(0)
Helt perfekt
Noget om Grace
STREAM
Noget om GraceAnthony Doerr
129,95 DKK
Lydbog
(24)
Noget om Grace
Kvinden i graven
STREAM
Kvinden i gravenJulia Heaberlin
129,95 DKK
Lydbog
(15)
Kvinden i graven
Helt perfekt
Helt perfektRebecca Bailey
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Helt perfekt

Mere om Rebecca Bailey

Hvis du leder efter en bog af Rebecca Bailey, kan du købe et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Bailey.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helt perfekt" udgivet af Gyldendal - "Helt perfekt" udgivet af Gyldendal

Bøger af Rebecca Bailey

Rebecca Bailey har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Baileys bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bailey er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rebecca Baileys "Helt perfekt"

Det er muligt at købe Rebecca Baileys "Helt perfekt" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Helt perfekt" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Helt perfekt" af Rebecca Bailey

Det er muligt at købe Rebecca Baileys "Helt perfekt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rebecca Bailey