Bog & idéRebecca Holland

Bøger skrevet af Rebecca Holland

Læs mere om Rebecca Holland
1 produkter
1 produkter
Chicago
ChicagoRebecca Holland
269,95 DKK
HÆFTET
(0)
Chicago

Mere om Rebecca Holland

Der er blot én bog af Rebecca Holland tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Chicago". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet den på engelsk. "Chicago" er desuden udgivet i serien "Moon Handbooks".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rebecca Hollands "Chicago"

Hos Bog & idé er "Chicago" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Hollands serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Holland, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rebecca Holland