Bog & idéRebecca Laudrup

Bøger skrevet af Rebecca Laudrup

Læs mere om Rebecca Laudrup
2 produkter
2 produkter
Jeg finder altid hjem
Jeg finder altid hjemRebecca Laudrup
119,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg finder altid hjem
Jeg finder altid hjem
STREAM
Jeg finder altid hjemRebecca Laudrup
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg finder altid hjem

Mere om Rebecca Laudrup

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Rebecca Laudrup. På listen nedenfor finder du Laudrups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg finder altid hjem" udgivet af People's - "Jeg finder altid hjem" udgivet af People's - "Jeg finder altid hjem" udgivet af People’sPress

Bøger af Rebecca Laudrup

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Rebecca Laudrup hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Rebecca Laudrup kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Laudrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg finder altid hjem" af Rebecca Laudrup

Det er muligt at købe Rebecca Laudrups "Jeg finder altid hjem" som lydbog. Rebecca Laudrups "Jeg finder altid hjem" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Rebecca Laudrup "Jeg finder altid hjem"

Hos Bog & idé er "Jeg finder altid hjem" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Jeg finder altid hjem" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Rebecca Laudrup