Bog & idéRebecca Miller

Bøger skrevet af Rebecca Miller

Læs mere om Rebecca Miller
1 produkter
1 produkter
Pippa Lees mange liv
STREAM
Pippa Lees mange livRebecca Miller
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Pippa Lees mange liv

Mere om Rebecca Miller

Du kan kun finde en enkelt bog af Rebecca Miller her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Pippa Lees mange liv". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rebecca Millers "Pippa Lees mange liv"

Det er muligt at købe Rebecca Millers "Pippa Lees mange liv" som lydbog. Du kan desuden altid have "Pippa Lees mange liv" af Rebecca Miller med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Miller, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Rebecca Miller