Bog & idéRebecca Skloot

Bøger skrevet af Rebecca Skloot

Læs mere om Rebecca Skloot
2 produkter
2 produkter
Henrietta Lacks’ udødelige liv
STREAM
Henrietta Lacks’ udødelige livRebecca Skloot
139,95 DKK
Lydbog
Henrietta Lacks’ udødelige liv
Henrietta Lacks' udødelige liv
Henrietta Lacks' udødelige livRebecca Skloot
99,95 DKK
e-bog
Henrietta Lacks' udødelige liv

Mere om Rebecca Skloot

Rebecca Skloot har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Skloot.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Henrietta Lacks’ udødelige liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Henrietta Lacks' udødelige liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Rebecca Skloot

Der er to tilgængelige udgivelser af Rebecca Skloot hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Skloots bøger fås i et udvalg af formater. Skloots bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Henrietta Lacks’ udødelige liv" af Rebecca Skloot

Det er muligt at købe Rebecca Skloots "Henrietta Lacks’ udødelige liv" som lydbog. Rebecca Skloots "Henrietta Lacks’ udødelige liv" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Rebecca Skloot "Henrietta Lacks' udødelige liv"

Hos Bog & idé er "Henrietta Lacks' udødelige liv" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Henrietta Lacks' udødelige liv" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Rebecca Skloot