Bog & idéRed. Bjørn von Ryberg

Bøger skrevet af Red. Bjørn von Ryberg

Læs mere om Red. Bjørn von Ryberg
1 produkter
1 produkter
Dansk immaterialret l
Dansk immaterialret lMartin Lavesen
909,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk immaterialret l

Mere om Red. Bjørn von Ryberg

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Red. Bjørn von Ryberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rybergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk immaterialret l" udgivet af Gjellerup - "Dansk immaterialret Sanktioner og håndhævelse" udgivet af Gjelelrup / Gad¤i samarbejde med DIFI

Red. Bjørn von Rybergs bøger

Red. Bjørn von Ryberg har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Red. Bjørn von Ryberg bøger i forskellige formater. Bøgerne af Ryberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Red. Bjørn von Rybergs "Dansk immaterialret l"

"Dansk immaterialret l" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gjellerup.

Red. Bjørn von Ryberg "Dansk immaterialret Sanktioner og håndhævelse"

Det er muligt at købe Red. Bjørn von Rybergs "Dansk immaterialret Sanktioner og håndhævelse" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gjelelrup / Gad¤i samarbejde med DIFI, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Red. Bjørn von Ryberg