Bog & idéRed. Holger Lissner

Bøger skrevet af Red. Holger Lissner

Læs mere om Red. Holger Lissner
1 produkter
1 produkter
Med kærlig hilsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med kærlig hilsenRed. Holger Lissner
199,16 DKK
Indbundet
(1)
Med kærlig hilsen

Mere om Red. Holger Lissner

Du kan kun bestille en enkelt bog af Red. Holger Lissner her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Med kærlig hilsen". Den er publiceret af Eksistensen på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Med kærlig hilsen" af Red. Holger Lissner

Hos Bog & idé er "Med kærlig hilsen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

Endnu en af Red. Holger Lissner fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Red. Holger Lissner