Bog & idéRed. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordside

Bøger skrevet af Red. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordside

Læs mere om Red. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordside
1 produkter
1 produkter
Etiske problemstillinger, dilemmaer og paradokser for sundhedsprofessionelle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etiske problemstillinger, dilemmaer og paradokser for sundhedsprofessionelleRed. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordside
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Etiske problemstillinger, dilemmaer og paradokser for sundhedsprofessionelle

Mere om Red. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordside

Der er blot én bog af Red. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordside tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Etiske problemstillinger, dilemmaer og paradokser for sundhedsprofessionelle". Den er publiceret af Gads Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Red. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordsides "Etiske problemstillinger, dilemmaer og paradokser for sundhedsprofessionelle"

Det er muligt at købe Red. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordsides "Etiske problemstillinger, dilemmaer og paradokser for sundhedsprofessionelle" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Fjordside, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Red. Marianne Eilsø Munksgaard og Solveig Fjordside