Bog & idéRedaktør Jens Eichler Lorenzen

Bøger skrevet af Redaktør Jens Eichler Lorenzen

Læs mere om Redaktør Jens Eichler Lorenzen
2 produkter
2 produkter
Fynbogen 2019
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fynbogen 2019Redaktør Jens Eichler Lorenzen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Fynbogen 2019
Fynbogen 2020
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fynbogen 2020Redaktør Jens Eichler Lorenzen
157,66 DKK
Indbundet
(0)
Fynbogen 2020

Mere om Redaktør Jens Eichler Lorenzen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Redaktør Jens Eichler Lorenzen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lorenzens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fynbogen 2020" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Fynbogen 2019" udgivet af Mellemgaard - "Fynbogen 2018" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Fynbogen 2017" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Redaktør Jens Eichler Lorenzens bøger

Du kan bestille fire bøger af Redaktør Jens Eichler Lorenzen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Redaktør Jens Eichler Lorenzen fås i flere formater. Lorenzens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Redaktør Jens Eichler Lorenzens "Fynbogen 2020"

Hos Bog & idé er "Fynbogen 2020" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Redaktør Jens Eichler Lorenzen "Fynbogen 2019"

Det er muligt at købe Redaktør Jens Eichler Lorenzens "Fynbogen 2019" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Redaktør Jens Eichler Lorenzen