Bog & idéRegina Porter

Bøger skrevet af Regina Porter

Læs mere om Regina Porter
1 produkter
1 produkter
De rejsende
STREAM
De rejsendeRegina Porter
159,95 DKK
Lydbog
(8)
De rejsende

Mere om Regina Porter

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Regina Porter. På listen nedenfor har du Porters nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De rejsende" udgivet af Hr. Ferdinand - "De rejsende" udgivet af Hr. Ferdinand

Mere om Regina Porters bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Regina Porter hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Porters bøger fås i udvalgte formater. Porters bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Hr. Ferdinand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Regina Porters "De rejsende"

Det er muligt at købe Regina Porters "De rejsende" som lydbog. Med Regina Porters "De rejsende" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hr. Ferdinand.

"De rejsende" af Regina Porter

Hos Bog & idé er "De rejsende" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Hr. Ferdinand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Regina Porter