Bog & idéRegina Schleheck

Bøger skrevet af Regina Schleheck

Læs mere om Regina Schleheck
1 produkter
1 produkter
True Crime: Der Kirmesmörder - Kriminalgeschichte um Jürgen Bartsch
True Crime: Der Kirmesmörder - Kriminalgeschichte um Jürgen BartschRegina Schleheck
69,95 DKK
Lydbog
(0)
True Crime: Der Kirmesmörder - Kriminalgeschichte um Jürgen Bartsch

Mere om Regina Schleheck

Du kan kun købe en enkelt bog af Regina Schleheck her hos Bog & idé. Det er "True Crime: Der Kirmesmörder - Kriminalgeschichte um Jürgen Bartsch". Den er publiceret af SAGA Egmont på tysk. "True Crime: Der Kirmesmörder - Kriminalgeschichte um Jürgen Bartsch" er desuden udgivet i serien "True crime".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Regina Schlehecks "True Crime: Der Kirmesmörder - Kriminalgeschichte um Jürgen Bartsch"

"True Crime: Der Kirmesmörder - Kriminalgeschichte um Jürgen Bartsch" er tilgængelig online som lydbog. Du kan også altid have "True Crime: Der Kirmesmörder - Kriminalgeschichte um Jürgen Bartsch" af Regina Schleheck med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "True crime". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Schleheck, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Regina Schleheck