Bog & idéRegina Ullmann

Bøger skrevet af Regina Ullmann

Læs mere om Regina Ullmann
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Regina Ullmann

Hvis du er på jagt efter en bog fra Regina Ullmann, finder du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ullmanns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Regina Ullmanns bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Regina Ullmann hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Regina Ullmann bøger i flere formater. Ullmanns bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Virkelig.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Regina Ullmanns "Ny Jord 3-4"

Det er muligt at købe Regina Ullmanns "Ny Jord 3-4" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

Regina Ullmann "Ny Jord"

Hos Bog & idé er "Ny Jord" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Regina Ullmann