Bog & idéRegitze Nygaard

Bøger skrevet af Regitze Nygaard

Læs mere om Regitze Nygaard
1 produkter
1 produkter
57+
57+Regitze Nygaard
59,95 DKK
e-bog
(0)
57+

Mere om Regitze Nygaard

Der findes forskellige bøger skrevet af Regitze Nygaard tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Nygaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "57+" udgivet af mellemgaard - "57+" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger skrevet af Regitze Nygaard

Regitze Nygaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Nygaards bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Nygaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"57+" af Regitze Nygaard

Det er muligt at købe Regitze Nygaards "57+" som e-bog. Med "57+" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"57+" af Regitze Nygaard

"57+" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Regitze Nygaard