Bog & idéRegitze Schrøder

Bøger skrevet af Regitze Schrøder

Læs mere om Regitze Schrøder
4 produkter
4 produkter
Når tavshed taler
STREAM
Når tavshed talerRegitze Schrøder
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Når tavshed taler
Ved et planlagt tilfælde
Ved et planlagt tilfældeRegitze Schrøder
169,95 DKK
Lydbog
(0)
Ved et planlagt tilfælde
Ved et planlagt tilfælde
Ved et planlagt tilfældeRegitze Schrøder
169,95 DKK
e-bog
(0)
Ved et planlagt tilfælde
Når tavshed taler
Når tavshed talerRegitze Schrøder
99,95 DKK
EBOG
(4)
Når tavshed taler

Mere om Regitze Schrøder

Der er flere bøger skrevet af Regitze Schrøder online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Schrøder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ved et planlagt tilfælde" udgivet af Turbine Forlaget - "Ved et planlagt tilfælde" udgivet af Turbine - "Ved et planlagt tilfælde" udgivet af Turbine - "Når tavshed taler" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Når tavshed taler" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Når tavshed taler" udgivet af Saga

Mere om Regitze Schrøders bøger

Du kan købe seks bøger af Regitze Schrøder her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Schrøders bøger kommer i flere formater. Schrøders bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Regitze Schrøders "Ved et planlagt tilfælde"

"Ved et planlagt tilfælde" er tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Ved et planlagt tilfælde" af Regitze Schrøder med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.

"Ved et planlagt tilfælde" af Regitze Schrøder

Det er muligt at købe Regitze Schrøders "Ved et planlagt tilfælde" som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Ved et planlagt tilfælde" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Regitze Schrøder