Bog & idéRegner Hansen

Bøger skrevet af Regner Hansen

Læs mere om Regner Hansen
2 produkter
2 produkter
Madrid
MadridMartin Zerlang
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Madrid
Barcelona
BOEGERTILSTAERKPRIS
BarcelonaKarsten Fledelius
168,95 DKK
Hæftet
Barcelona

Mere om Regner Hansen

Der er flere forskellige bøger af Regner Hansen tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hansens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Madrid" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Barcelona" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Regner Hansen

Du kan købe to bøger af Regner Hansen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Hansens bøger kommer kun som hæftet. Hansens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Madrid" af Regner Hansen

Hos Bog & idé er "Madrid" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Vide verden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Regner Hansen "Barcelona"

"Barcelona" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Hansens serie "Vide verden". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Regner Hansen