Bog & idéReidun Norvoll

Bøger skrevet af Reidun Norvoll

Læs mere om Reidun Norvoll
1 produkter
1 produkter
Sociologi og socialantropologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og socialantropologiMarianne Rugkåsa
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi og socialantropologi

Mere om Reidun Norvoll

Der er mange bøger af Reidun Norvoll til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Norvoll.
Bøgerne fra Reidun Norvoll findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sociologi og socialantropologi" udgivet af - - "Samfunn og psykisk helse : samfunnsvitenskapelige perspektiver" udgivet af Gyldendal akademisk - "Sociologi og socialantropologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Reidun Norvoll

Der er tre tilgængelige udgivelser af Reidun Norvoll hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Norvoll som hæftet. Bøgerne af Norvoll er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sociologi og socialantropologi" af Reidun Norvoll

Hos Bog & idé er "Sociologi og socialantropologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er -, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på afr.

"Samfunn og psykisk helse : samfunnsvitenskapelige perspektiver" af Reidun Norvoll

Hos Bog & idé er "Samfunn og psykisk helse : samfunnsvitenskapelige perspektiver" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Reidun Norvoll