Bog & idéReina Ollivier & Karel Claes

Bøger skrevet af Reina Ollivier & Karel Claes

Læs mere om Reina Ollivier & Karel Claes
3 produkter
3 produkter
Naturens bygmestre
Naturens bygmestreReina Ollivier & Karel Claes
149,95 DKK
Hardback
(0)
Naturens bygmestre
Naturens allerstørste
Naturens allerstørsteReina Ollivier & Karel Claes
149,95 DKK
Hardback
(0)
Naturens allerstørste
Naturens Klatrere
Naturens KlatrereReina Ollivier & Karel Claes
409,95 DKK
Hardback
(0)
Naturens Klatrere

Mere om Reina Ollivier & Karel Claes

Der er forskellige bøger af Reina Ollivier & Karel Claes tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Claes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturens allerstørste" udgivet af Turbine - "Naturens bygmestre" udgivet af Turbine

Mere om Reina Ollivier & Karel Claes' bøger

Du kan bestille to bøger af Reina Ollivier & Karel Claes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Claes fås kun som hardback. Claes' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Turbine.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Reina Ollivier & Karel Claes' "Naturens allerstørste"

Hos Bog & idé er "Naturens allerstørste" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Reina Ollivier & Karel Claes "Naturens bygmestre"

Det er muligt at købe Reina Ollivier & Karel Claes' "Naturens bygmestre" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Reina Ollivier & Karel Claes