Bog & idéRené Ansbøl

Bøger skrevet af René Ansbøl

Læs mere om René Ansbøl
1 produkter
1 produkter
Økonomisk styring i kommunerne
Økonomisk styring i kommunerneRené Ansbøl
589,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk styring i kommunerne

Mere om René Ansbøl

Der findes flere forskellige bøger af René Ansbøl på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Ansbøl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Økonomisk styring, prioritering og planlægning i kommunerne" udgivet af Danmarks Forvaltningshøjskole - "Økonomisk styring i kommunerne" udgivet af Samfundslitteratur - "Økonomisk styring i kommunerne" udgivet af Samfundslitteratur - "Økonomisk styring i kommunerne" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Mere om René Ansbøls bøger

René Ansbøl har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe René Ansbøl bøger i samtlige formater. Bøgerne af Ansbøl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Økonomisk styring, prioritering og planlægning i kommunerne" af René Ansbøl

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra René Ansbøl. Det er Danmarks Forvaltningshøjskole, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Økonomisk styring i kommunerne" af René Ansbøl

Det er muligt at købe René Ansbøls "Økonomisk styring i kommunerne" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
René Ansbøl