Bog & idéRené Bank Larsen

Bøger skrevet af René Bank Larsen

Læs mere om René Bank Larsen
2 produkter
2 produkter
USA's historie
USA's historieRené Bank Larsen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
USA's historie
Reformationen
ReformationenRené Bank Larsen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Reformationen

Mere om René Bank Larsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af René Bank Larsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bank Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "USA's historie" i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Reformationen" i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af René Bank Larsen

Du kan købe to bøger af René Bank Larsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bank Larsens bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Bank Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"USA's historie" af René Bank Larsen

Det er muligt at købe René Bank Larsens "USA's historie" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bank Larsens serie "De store fagbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

René Bank Larsen "Reformationen"

Hos Bog & idé er "Reformationen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "De store fagbøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
René Bank Larsen