Bog & idéRené Nordin Bloch

Bøger skrevet af René Nordin Bloch

Læs mere om René Nordin Bloch
1 produkter
1 produkter
Ind i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i praksisClaus Bo Jørgensen
314,96 DKK
(0)
Ind i praksis

Mere om René Nordin Bloch

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra René Nordin Bloch. På listen nedenfor finder du Blochs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FGU på vej" udgivet af Dafolo - "Ind i praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Ind i praksis" udgivet af Praxis

Bøger af René Nordin Bloch

Du kan finde tre bøger af René Nordin Bloch her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde René Nordin Bloch bøger i et udvalg af formater. Blochs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"FGU på vej" af René Nordin Bloch

Det er muligt at købe René Nordin Blochs "FGU på vej" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

René Nordin Bloch "Ind i praksis"

Endnu en af René Nordin Bloch fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
René Nordin Bloch