Bog & idéRené Offersen

Bøger skrevet af René Offersen

Læs mere om René Offersen
3 produkter
3 produkter
Den uventede advokat
Den uventede advokatRené Offersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Den uventede advokat
Imperator
ImperatorRené Offersen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Imperator
Udbudsprocessen
UdbudsprocessenKim Lundgaard Hansen
789,95 DKK
Hæftet
(0)
Udbudsprocessen

Mere om René Offersen

Der findes forskellige bøger skrevet af René Offersen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Offersens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kold krig i Højesteret" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Udbudsprocessen" udgivet af Karnov Group - "Imperator " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Udbudsprocessen" udgivet af Thomson Reuters - "EU-udbudsforretninger i praksis" i serien "Paradigma" udgivet af Forlaget Thomson A/S - "Imperator" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af René Offersen

Du kan bestille seks bøger af René Offersen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra René Offersen kan købes i flere forskellige formater. René Offersen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

René Offersens "Kold krig i Højesteret"

Hos Bog & idé er "Kold krig i Højesteret" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Vandkunsten.

"Udbudsprocessen" af René Offersen

Det er muligt at købe René Offersens "Udbudsprocessen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
René Offersen