Bog & idéRene Redzepi

Bøger skrevet af Rene Redzepi

Læs mere om Rene Redzepi
2 produkter
2 produkter
Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
Foundations of Flavor: The Noma Guide to FermentationRene Redzepi
349,95 DKK
Hardback
(0)
Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
Noma - Time and Place in Nordic CuisineRene Redzepi
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Mere om Rene Redzepi

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Rene Redzepi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Redzepi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation" udgivet af Workman Publishing - "Noma - Time and Place in Nordic Cuisine" udgivet af Phaidon

Rene Redzepis bøger

Du kan finde to bøger af Rene Redzepi her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Redzepis bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Redzepi er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rene Redzepis "Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation"

Hos Bog & idé er "Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Workman Publishing.

Rene Redzepi "Noma - Time and Place in Nordic Cuisine"

Hos Bog & idé er "Noma - Time and Place in Nordic Cuisine" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Phaidon, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Rene Redzepi