Bog & idéRené Villadsen

Bøger skrevet af René Villadsen

Læs mere om René Villadsen
3 produkter
3 produkter
Camino de Santiago - for første gang
BOEGERTILSTAERKPRIS
Camino de Santiago - for første gangRené Villadsen
149,36 DKK
PAPERBACK
(0)
Camino de Santiago - for første gang
Genesers histologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Genesers histologiJørgen Tranum-Jensen
764,96 DKK
Indbundet
(0)
Genesers histologi
Det danske bokseregister
Det danske bokseregisterRené Villadsen
38,95 DKK
PDF
(0)
Det danske bokseregister

Mere om René Villadsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af René Villadsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Villadsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genesers histologi" udgivet af Gyldendal - "Det danske bokseregister" udgivet af Belladonna - "Camino de Santiago" udgivet af Belladonna - "De Glemte Helte" udgivet af Belladonna - "Camino de Santiago - for første gang" udgivet af Books on Demand

Mere om René Villadsens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af René Villadsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra René Villadsen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Villadsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

René Villadsens "Genesers histologi"

Det er muligt at købe René Villadsens "Genesers histologi" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

René Villadsen "Det danske bokseregister"

Det er muligt at købe René Villadsens "Det danske bokseregister" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Villadsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Belladonna.
Detaljer
Fulde navn:
René Villadsen