Bog & idéRenée Knight

Bøger skrevet af Renée Knight

Læs mere om Renée Knight
2 produkter
2 produkter
Enhver lighed
Enhver lighedRenée Knight
79,95 DKK
EBOG
(5)
Enhver lighed
Enhver lighed
STREAM
Enhver lighedRenée Knight
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Enhver lighed

Mere om Renée Knight

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger fra Renée Knight. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Knights udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sekretæren" udgivet af Hr. Ferdinand - "Enhver lighed" udgivet af Hr. Ferdinand - "Enhver lighed med nulevende eller afdøde personer er utilsigtet" udgivet af Hr. Ferdinand - "Enhver lighed med nulevende eller afdøde personer er utilsigtet" udgivet af Hr. Ferdinand - "Enhver lighed." udgivet af Forlaget Hr. Ferdinand

Renée Knights bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Renée Knight hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Renée Knight kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Knight er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sekretæren" af Renée Knight

Det er muligt at købe Renée Knights "Sekretæren" som ebog. Med "Sekretæren" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hr. Ferdinand.

"Enhver lighed" af Renée Knight

"Enhver lighed" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have Renée Knights "Enhver lighed" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er Hr. Ferdinand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Renée Knight