Bog & idéRenée Mauborgne

Bøger skrevet af Renée Mauborgne

Læs mere om Renée Mauborgne
4 produkter
4 produkter
Blue Ocean Strategy
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blue Ocean StrategyRenée Mauborgne
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Blue Ocean Strategy
Blue Ocean Strategy 2. udgave
Blue Ocean Strategy 2. udgaveRenee`Mauborgne m.fl.
399,95 DKK
Hæftet
(1)
Blue Ocean Strategy 2. udgave
Blue Ocean Strategy 2. udgave
Blue ocean strategyRenée Mauborgne
249,95 DKK
e-bog
(0)
Blue ocean strategy
Blue ocean-skift
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blue ocean-skiftRenée Mauborgne
314,96 DKK
Indbundet
(2)
Blue ocean-skift

Mere om Renée Mauborgne

Renée Mauborgne har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mauborgnes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blue ocean-skift" udgivet af Gyldendal Business - "Blue Ocean Strategy" udgivet af Akademisk Forlag - "Blue ocean strategy" udgivet af Akademisk Forlag Business

Bøger skrevet af Renée Mauborgne

Renée Mauborgne har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Renée Mauborgne bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Mauborgne er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Renée Mauborgnes "Blue ocean-skift"

Hos Bog & idé er "Blue ocean-skift" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

"Blue Ocean Strategy" af Renée Mauborgne

Hos Bog & idé er "Blue Ocean Strategy" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Renée Mauborgne